Newsflash

Er blijven hardnekkige geruchten komen over de Nokia Normandy. Dit zou de nieuwe Nokia moeten zijn die draait op Android.

Deze foto van de werkend prototype van de Normandy is gelekt via Twitter en komt qua uiterlijk en afmetingen overeen met eerdere informatie die wij over dit toestel kregen. Het lijkt dus steeds realistischer te worden. En is er is nog een foto opgedoken.

Wederom een dual-sim toestel dat veel weg heeft van de Nokia Asha modellen.

Wordt de nieuwe Samsung Galaxy S5 in Londen gelanceerd? Volgens een Italiaanse journalist wordt dit nieuwe toestel midden maart tijdens een speciale persbijeenkomst voor het eerst officieel getoond.  Er gaan verhalen dat de S5 een metalen behuizing krijgt met een 2K (2048 * 1556) scherm. Bovendien lijkt de nieuwe S5 er in twee versies te komen. Een model dat een metalen behuizing krijgt en de andere van plastic. Ook krijgen beide modellen een andere processor. Waarschijnlijk krijgt de metalen S5 Samsung’s eigen 64-CPU terwijl de plastic variant een Snapdragon 805 krijgt. Prijsverschil € 150.

In Engeland stoppen zowel O2 als EE met de verkoop van de BlackBerry Z10. Beide netwerken zien geen heil meer in dit toestel. Op dit moment wordt de Z10 gedumpt voor € 181. Bij de introductie,  nog geen jaar geleden, lag de prijs nog op € 579! Vreemd genoeg ligt de distributieprijs in Nederland nog steeds rond de €188. Dus pas op met de Z10 het kan zo maar dat de prijs nog verder omlaag gaat.

Volgens HTC Nederland krijgt de HTC One X+ geen update naar Android 4.4. Dat is jammer voor zo’n mooi toestel.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel