Newsflash

Aandelen RIM zijn gisteren onderuit gegaan. Het lijkt dat de nieuwe BlackBerry 10 toestellen pas in maart 2013 op de markt komen.

Google en Samsung werken samen aan een nieuw 10 inch Nexus tablet.  Dit keer wel een echte iPad killer met onder andere een high resolutie scherm van 2500 * 1600.

Volgens geruchten komt Twitter met een serieuze YouTube killer. Gebruikers kunnen via Twitter video’s delen.  Op dit moment is dat alleen mogelijk via software van derden.

Niet alleen in Nederland is de Apple iPhone 5 op veel plaatsen uitverkocht. Wereldwijd is berekend dat de gemiddeld 4 – 5 weken duurt nadat je een iPhone hebt besteld dat deze geleverd wordt.

Volgens Samsung hoofd mobiele telefoon JK Shin komt het bedrijf met een mini uitvoering van de razand populaire Galaxy SIII. Er is behoefte aan een high end spec smartphone met net een kleiner schermer. Morgen is de aankondiging in Frankfurt.

Taiwan heeft Apple gevraagd om top secret radarbasis uit hun nieuwe iOS 6 maps te halen. Niet ongewoon want ook Google en andere bedrijven verwijderen gevoelig materiaal uit hun kaarten.

Primeur bij McDonald’s in Virginia Beach in de USA. Je kan tijdens het eten van je big Mac gratis gebruik maken van een tiental Apple iPad 3 tablets. Pas op voor vlekken.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel