Newsflash

Microsoft meldt dat de aantal verkochte Windows Phones 8 met kerst in vergelijking met 2012 verdubbeld is.  In maar liefst 23 landen werden meer Windows telefoons verkocht dan iPhones. Zo werden in Europe in Tsjechië, Finland, Hongarije, Griekenland, Italië en Polen meer Nokia’s smartphones verkocht dan Apple smartphones.

Sony gaat een nieuw high-end toestel, de Sirius, uitbrengen tijdens het MWC  in Barcelona en niet op de CES. Deze telefoons schijnt een Snapdragon 800 processor te krijgen met 3 GB werkgeheugen en een 5,2” scherm met een resolutie van 2556 * 1440. De camera is 20,7 MP, spectaculair, en gelijk aan de Z1. Maar goed het is een gerucht, dus…

In Engeland en Amerika heeft Sony de Z1 compact uitgebracht. Deze mini Z1 is beschikbaar in het zwart, wit, roze en citroengeel. Prijs is rond de € 520. Wanneer de Z1 compact in Nederland op de markt komt is nog niet bekend.

Apple heeft bekend gemaakt dat er in 2013 meer € 7,34 miljard besteed in hun App store en in december alleen al voor meer dan € 750 miljoen. Omdat Apple 30% van de App store omzet krijgt betekent dit dus een opbrengst van € 2,44 miljard. 

En ja hoor Apple heeft weer een nieuwe Beta van iOS 7.1 uitgebracht.

Het is nog niet bekend welke extra functionaliteit deze Beta heeft.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel