Newsflash

Er komt meer nieuws naar buiten over de deal van Google met verschillende autofabrikanten. Eerder konden wij berichten dat Google gaat samen werken met Audi. Vandaag is het bericht naar buiten gekomen dat het bedrijf samen met GM, Honda, Hyundai, Audi (toch) en Nvidia een consortium, Open Automotive Alliance, gaat oprichten. De eerste auto’s met op Android gebaseerd navigatie- en entertainmentsystemen komen al dit jaar op de markt.

Google neemt het Zwitserse Bitspin over. Dit is de ontwikkelaar van de zeer populair Android wekkerapplicatie Timely. Google gaat hun app integreren in de volgende Android release.

8” tablets hebben een significante groei gemaakt in 2013. In september was hun wereldwijde marktaandeel nog 5,9% in december was dit gegroeid naar ruim 15,2%. 50% van alle tablets die in december zijn verkocht had 2 GB geheugen. Dit alles volgens een onderzoek van Digitimes Research.

T-Mobile USA koopt voor US$ 3,3 miljard (€ 2,42 miljard) mobile telefoon bandbreedte van Verizon.

Volgens geruchten krijgt de nieuwe Samsung Galaxy S5 een 2K (resolutie 2048 * 1556)) 5,25” Ultra HD LTPS scherm van Sharp. Dit geeft het toestel een 560 pixels per inch. Dit kan wel eens een record worden voor een mobiele telefoon.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel