Newsflash

Outdoorwinkelier Bever gaat haar personeel uitrusten met tablets en daarnaast worden de winkels uitgerust met kiosken. Met de tablets kunnen verkopers het hele assortiment aan klanten laten zien en indien gewenst kan er ook meteen online besteld worden. De keuze van de tablet is nog niet gemaakt.

Bij de kleine Finse operator DNA verkoopt de nieuwe Jolla beter dan alle Apple’s. Beter dan Apple maar niet dan Nokia en vooral Samsung. De Koreanen bezeten de top drie en Jolla komt op nummer vijf.

De nieuwe Samsung S5 wordt gelanceerd in Barcelona tijdens MWC 2014. Dus niet deze week in Las Vegas, zoals eerder gemeld. Dit bericht komt van een VP van Samsung. Maar goed het blijft een gerucht.

Het in Nederland niet zo bekende Xiaomi heeft in 2013 maar liefst 18,7 smartphones op de Chinese markt verkocht. Dit is een stijging met 160% in vergelijking tot 2012. Kenmerkend voor Xiaomi is dat zij alles alleen online verkopen en dat zij relatief maar weinig modellen hebben. Sinds de oprichting zijn dat er slechts vier geweest. Recent is het bedrijf ook buiten hun thuismarkt actief in Singapore.

Het Franse bedrijf Archos, bekend van hun tablets, introduceert twee smartphones tijdens CES volgende week in Las Vegas. Archos komt met de 50 Helium en de 45 Helium met respectievelijk een 5” en een 4,5” scherm. Beide toestellen krijgen een quad-core 1,4 GHz processor, 1 GB RAM, 8 GB intern geheugen en draaien op Android 4.2. Daarnaast krijgt de 50 Helium een 8 MP camera en de kleinere 45 een 5 MP camera. Prijs US$ 249 en US$ 199,99.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel