Newsflash

De Amerikaanse inlichtingendienst NSA heeft toegang tot Apple iPhones nadat er spyware op geïnstalleerd is. Het lijkt zelfs dat de NSA van een afstand toegang kan krijgen tot je camera en microfoon. Wel moet de NSA de toestellen in handen hebben gehad. Uit documenten van Edward Snowden blijkt dat Apple NSA toegang heeft gegeven tot nieuwe iPhones voordat deze verkocht werden. Angstig als je bedenkt dat Apple dit zou hebben toegestaan. Overigens wordt dit bericht door Apple ontkent.

Nokia heeft opnieuw een rechtszaak gewonnen van HTC in hun langdurige patentenstrijd. Dit keer besliste een Duitse rechter dat HTC met al haar Android smartphones inbreuk maakt op Nokia’s patenten. Nokia kan eisen dat HTC al haar verkochte toestellen moet terug roepen. Dit ziet er niet goed uit voor HTC. HTC heeft nu patentenrechtszaken verloren in Amerika, de UK en Duitsland. Er moet snel iets gebeuren in 2014 anders wordt het een heel donker jaar voor HTC.

LG heeft nu al drie miljoen G2 toestellen verkocht. 900.000 van deze smartphones zijn in Zuid Korea verkocht. Het toestel kwam in augustus op de markt. LG kondigde aan dat zij 10 miljoen G2’s willen verkopen. Op basis van de huidige verkopen gaat dat niet lukken.

Samsung

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel