Newsflash

BlackBerry heeft haar totale top management ontslagen. Maar nu heeft de nieuwe interim CEO John Chen een eerste nieuwe benoeming bekend gemaakt. John Sims, net zoals Chen afkomstig van SAP, wordt bij BlackBerry verantwoordelijke voor de service divisie. Hoewel deze tak het net even beter doet dan BlackBerry's hardware divisie, is ook hier de omzet hard gedaald. Mooie uitdaging dus voor Sims.

Microsoft's jacht naar een nieuwe CEO, de opvolger van Steve Ballmer, wordt begin volgend jaar afgerond. Microsoft begon met meer dan 100 potentiële kandidaten om daarna met een shortlist van twintig personen te werken. Op dit moment schijnt dit aantal naar vijf personen te zijn teruggebracht.

Het lijkt dat Samsung net zoals Apple en Microsoft eigen winkels wil gaan beginnen in Amerika en wellicht ook in andere delen van de wereld. Het bedrijf heeft een oud medewerker van Apple, verantwoordelijk voor het ontwerp van hun winkels, in dienst genomen. Wel heeft Samsung al bijna 2.000 shop-in-shops in Europa en Amerika. Maar het lijkt dat de Koreanen grotere ambitieus hebben. Eerder gaf Apple aan dat het hun doel is om meer dan 50% van iPhones via eigen winkels te gaan verkopen.

In Engeland zijn ze altijd al gek geweest op gekleurde mobiele telefoons. Vooral roze toestellen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Samsung springt hierop in met maar liefst drie verschillende roze smartphones.

Naast de S4 kun je ook een roze Note 3 en S4 mini kopen exclusief bij Phones4U.

LG is de eerste fabrikant die de Android versie van BlackBerry Messenger (BBM) gaat voorinstalleren op al haar nieuwe smartphones. De LG G Pro Lite wordt het eerste toestel met BBM af-fabriek. Dit bericht komt twee maanden nadat BlackBerry met een iOS en Android BBM app kwam.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel