Newsflash

Veranderingen in de top van Sony. Phil Molyneux, COO, neemt ontslag en wordt opgevolgd door de huidige VP Finance Michael Fasulo. Het lijkt wel alsof alle fabrikanten in deze moeilijke tijden vooral boekhouders vertrouwen. Gisteren kwamen wij al met het bericht dat HTC's CFO de verkoop bij HTC gaat leiden. Geen goede zet.

Motorola Mobility, onderdeel van Google, heeft een rechtszaak verloren van Microsoft over een kalender synchronisatiepatent. Hierdoor mogen verscheidene Motorola telefoons niet in Amerika verkocht worden.

Analisten in Amerika schatten dat de deal tussen Apple en China Mobile er voor gaat zorgen dat Apple in 2014 12 miljoen meer iPhones gaat verkopen. Apple's aandeel sloot op dit bericht gisteren 1,4% hoger.

Het lijkt dat het goed gaat met de Surface 2 and Surface Pro 2 tablets van Microsoft. Op dit moment zijn beide modellen uitverkocht. Maar goed voor wat het waard is. Ook de eerste generatie Microsoft tablets was continue uitverkocht maar zij toch nooit een succes geworden.

De LG Flex gaat komende vrijdag al in de verkoop in de UK. Voorlopig nog exclusief in tien winkels van EE, een joint-venture van Orange en T-mobile. De Flex is het eerste 'gebogen' toestel van LG en nu voor het eerst buiten Korea te koop. Het toestel heeft een quad-core 2,2 GHz processor, 2 GB werkgeheugen, 6" scherm, 13 MP camera en draait op Android 4.2. Dit toestel komt waarschijnlijk begin 2014 naar Nederland.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel