Newsflash

Microsoft koopt het Amerikaanse bedrijf PhoneFactor, dat beveiligingssoftware maakt om via je smartphone op bedrijfssystemen in te loggen in plaats van de bekende security tokens die een inlogcode generen. Het dat Microsoft deze software gaat integreren in SharePoint en Office 365.

Wel of geen staking bij Foxconn’s iPhone assemblage fabrieken in China? Volgens een mensenrechten waakhond wel en volgens het Taiwaneze bedrijf niet. Wel was er volgens Foxconn een incident tussen de arbeiders en hun kwaliteitscontrole afdeling. Maar geen staking

Volgens de Wall Street Journal heeft Apple onderdelen bij diverse fabrikanten bestelt voor 10 miljoen iPad mini tablets. Volgens geruchten wordt de iPad mini (7 inch scherm) nog deze maand aangekondigd.

In een voorlopig rapport van de Amerikaanse veiligheidscommissie van het Huis van Afgevaardigden worden zowel ZTE als Huawei als mogelijke spionage cellen voor de Chinese overheid genoemd. Beide bedrijven zouden geen overheidsopdrachten meer moeten krijgen.

Nog deze week komt de Samsung Galaxy Note II uit in Nederland. De nieuwe Note heeft zelfs een nog iets groter beeldscherm, ruim 5,5 inch, dan zijn voorganger. Weer een zekere hit voor Samsung.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel