Newsflash

Gisteren meldden wij al dat een dochter van China Mobile begonnen was met de verkoop van Apple iPhones. Nu is bekend gemaakt dat de deal tussen China Mobile en Apple rond is en dat er vanaf deze maand door CHL iPhones verkocht gaan worden. CHL is zeven keer groter dan de grootste Amerikaanse operator Verizon.

Asus wil in 2014 vijf miljoen smartphones verkopen. Hun strategie: high-end hardware voor low-end prijzen. Tja, dat is niet echt uniek. Asus verkoopt geen telefoons in Nederland.

De in Nederland onbekend fabrikant Yota komt met een unieke smartphone. Het heeft twee schermen. Een normaal 4,3” scherm met een resolutie van 1020 * 720 en aan de achterkant een e-ink scherm dat ook bijvoorbeeld door e-readers. Dit scherm is ideaal om onderweg boeken te lezen en SMSjes. Zo’n scherm gebruikt namelijk veel minder energie. Voorlopig alleen nog te koop via Yota’s eigen website in Rusland, Oostenrijk, Spanje en Duitsland. Op termijn ook in Nederland?

De LG Flex, de telefoon met het gebogen scherm, nu ook te koop buiten Korea. Vanaf 8 december in Singapore en daarna op 13 december in Hong Kong. In 2014 is de rest van de wereld aan buurt.

In Amerika is bekend gemaakt dat de nieuwe Apple iPad Air het meest gegroeid is als je de verkopen van de laatste twee weekenden vergelijkt.

In het Black Friday weekend gingen er 51% meer iPads over de toonbank. Apple groeide zo en zo enorm sterk. Android apparaten deden het een stuk minder goed.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel