Newsflash

Ook Alcatel komt met een Android 7 inch tablet de One Touch Tab T10. Het toestel beschikt over een 1 GHz CPU, 1 Gb intern geheugen en 4 Gb extern. De adviesverkoopprijs is slechts € 199,99.

Facebook heeft meer dan 1 miljard gebruikers en heeft dit gevierd met hun eerste echte advertentie een anderhalve minuut durende video ‘The Things That Connect US’ genaamd. Niet helemaal zeker of wij blij moeten zijn met dit cadeau.

Het herstructureren van Motorola door Google gaat veel meer geld kosten dan eerst verwacht. Google gaat hiervoor nu US$ 340 miljoen opzij zetten in plaats van het eerdere plan van US$ 275 miljoen. 20% van Motorola ’s werknemers worden ontslagen.

4 dagen na de officiële aankondiging van Windows 8 op 25 oktober  wordt Windows 8 Phone door Microsoft gelanceerd op 29 oktober in San Francisco. Microsoft’s nieuwe tablet de Surface gaat op middernacht 26 oktober voor het eerst worden verkocht in de USA. Of de Surface ook naar Europa komt is nog niet bekend.

Het Koreaanse Samsung maakt in het derde kwartaal opnieuw een recordwinst van €5,6 miljard. Dat is 2 keer zoveel als 12 maanden geleden. Oorzaak: de Galaxy smartphone verkopen.

Sony heeft de verkoop onmiddellijk gestopt van haar Xperia S tablet. In de praktijk blijkt deze tablet toch niet zo goed tegen water te kunnen als in de folder staat vermeld.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel