Newsflash

De Belgische KPN dochter BASE, heeft voor € 120 miljoen op de Belgische 4G-veiling een licentie voor 20 jaar gekocht. Belgacom en Mobistar hebben voor hetzelfde bedrag de overige twee licentie gekocht. Wat een verschil met Nederland waar KPN € 1,38 miljard voor dezelfde licentie neertelt.

Heel stilletjes heeft Apple de iPad Mini retina in de verkoop gedaan. Drie weken na de succesvolle start van de verkoop van de iPad Air. De levertijd is tussen de drie en tien werkdagen. Ieder ging men er nog vanuit dat de iPad Mini pas op 22 november verkocht ging worden.

Samsung gaat chips voor Apple laten maken in Amerika. Dit op uitdrukkelijk verzoek van Apple zelf. Het in de staat New York gevestigde GlobalFoundries gaat als onderaannemer voor Samsung werken. Als dit gaat werken dan blijft Samsung aan Apple processoren leveren maar die dan wel op verzoek van Apple in Amerika worden gemaakt.

Heb jij een Samsung S3 dan kan je binnenkort een update verwachten naar Android 4.3. De uitrol is in zowel Nederland als de UK begonnen. Je wordt automatisch gewaarschuwd. Heb je het toch gemist ga dan naar ‘ Instellingen’ -> Over de telefoon -> Software updates.

Lenovo komt met de Vibe Z. Het 5,5” phablet met een resolutie van 1980 * 1080, krijgt een quad-core 2,2 GHz processor en 2 GB werkgeheugen. In China komt dit toestel uit als dual-sim met een 13 MP camera. Verkoop buiten China is helaas nog niet aangekondigd.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel