Newsflash

De beleggers doen massaal hun BlackBerry aandelen in de verkoop.

Dit als reactie op het mislukken van de verkoop van BlackBerry aan gegadigden en het feit dat op termijn de aandelen BlackBerry kunnen verwateren, omdat de investering van Fairfax in aandelen kan worden omgezet. Aandelen sloten ruim 16% lager.

Nokia en Samsung maken bekend dat de Finnen hun patentlicentie-deal met Samsung met maar liefst vijf jaar hebben verlengd. Prijs is nog niet bekend omdat daarover nog een arbitragezaak loopt, die pas in 2015 wordt afgerond. Afgesproken is dat beide partijen akkoord gaan met de uitkomst.

De Engelse distributeur Exertis Micro-P komt naar Nederland. Tenminste dat is de wens van de Engelse MD O’Keeffe. In Engeland heeft Micro-P contracten met Samsung, Nokia, LG en Sony. Graag willen zij samen deze fabrikanten Europa in. Geen grijze verkopen, nee alles alleen officieel. Dat hebben wij eerder gezien bij bijvoorbeeld 20:20Mobile en dat is helaas niet gelukt. Gaat het hen dit keer wel lukken?

Na Scott Forstall, Senior VP iOS, verliest Apple opnieuw een belangrijke iOS pion. 23 jaar geleden begon Henri Lamiraux bij Apple te werken als software-engineer en hij klom op tot VP iOS engineering. Lamiraux is niet ontslagen maar gewoon met pensioen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel