Newsflash

Het lijkt dat er interesse vanuit Frankrijk is voor KPN. Orange, onderdeel van France Telecom en met een staatsaandeel van 27%, wil het liefst de samenwerking met T-Mobile uitbreiden. Als dat niet gaat dan is Orange geïnteresseerd in KPN. Dan maar eens kijken hoe Carlos Slim hier tegen aan kijkt. Orange heeft een omzet van meer dan € 50 miljard en heeft bijna 170.000 werknemers.

Ook de Carphone Warehouse (the Phone House) komt met een eigen tablet, de Avoca 7. Deze 7" tablet met Android 4.2 gaat slechts £ 49 (€ 57) kosten. Maar niet meteen naar de winkel rennen. Met een resolutie van 800 * 480, een 1 GHz CPU, 512 Mb werkgeheugen en 8 Gb opslagruimte is in dit geval goedkoop duurkoop. Voor bijvoorbeeld € 89 is er via Veronica, http://www.telebeeld.nl/actueel/reviews/nieuwe-veronica-tablet-voor-%E2%82%AC-89-ieder-dubbeltje-meer-dan-waard, een veel betere tablet te koop.

De beste app voor je mobiele telefoon en tablet, Flipboard, is vanaf nu ook beschikbaar voor de BlackBerry. Nu alleen nog voor de Z10 en Z30, maar vanaf morgen ook voor de Q5 en Q10. Flipboard is een soort persoonlijk tijdschrift dat je naar je eigen wensen kan configureren. Eigen handig om snel op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Het gaat snel met Whatsapp. Kwam het in 2009 opgerichte bedrijf in augustus nog met het bericht dat het 300 miljoen actieve gebruikers heeft, vandaag werd bekend dat dit er inmiddels al 350 miljoen zijn geworden. Dagelijkse versturen zij meer dan 27 miljard berichten en hebben inmiddels meer dan 325 miljoen foto's gedeeld. En het gaat maar door.

Nog een week en dan moet het boekenonderzoek door Fairfax van BlackBerry zijn afgerond. Wij zijn benieuwd wat eruit komt. Ondertussen heeft het Duitse softwarebedrijf SAP gemeld dat het geen interesse heeft in  delen van BlackBerry.

Volgens het Amerikaanse onderzoeksbureau Localytics melden dat 3,8% van alle verkochte Apple iPhones een 5S is, 1,7% een 5C. De iPhone 5 heeft een aandeel van 39,8% en de oude 4S 32,9% en de nog oudere 4 nog altijd 20,2%.

 Paniek. De online retailer Belsimpel kwam vandaag met de Google Nexus 5 op hun site. Een toestel dat nog helemaal niet door Google is aangekondigd. En ja hoor al vrij snel ging de zogenaamde Nexus 5 weer van de site. Foutje of toch een publiciteitsstunt? O ja de officiële aankondiging wordt komende vrijdag verwacht.

De aangekondigde LG Flex, met gebogen scherm, is vandaag officieel in de verkoop gegaan in Zuid-Korea. Het 6” toestel is bovendien uitgerust met een speciale film aangebracht op de achterkant van het toestel. Deze dunne folie is in staat zelf krasjes ongedaan te maken. Wij hebben dit eerder gezien in de screen protector Invisible Shield van Zagg.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel