Newsflash

Morgen is het dan zover. Ook in Nederland is de Apple iPhone 5S en 5C te koop. Hi komt met een tweet dat bij hen de iPhone 5S vanaf middernacht te bestellen is online.

Redding is nabij voor BlackBerry. De ex-topman van Pepsico en belangrijker Apple overweegt een bod uit te brengen op het Canadese bedrijf. Ja, inderdaad dezelfde die in de jaren tachtig Steve Jobs ontsloeg bij Apple.  Veel succes.

YouTube, onderdeel van Google, overweegt een muziekdienst te beginnen die lijkt op Spotify. Gratis muziek-streamer., maar dan wel met advertenties of betaald zonder hinderlijke reclame. Als je betaald dan kan je de muziek ook offline afspelen.  Kan wel eens een groot succes worden, gezien de marketingkracht van Google.

Beleggers hebben de nieuwe iPads goed ontvangen en het Apple aandeel stijgt maar door.

Analisten denken dat het aandeel makkelijk kan doorstijgen naar US$ 560. Op dit moment staat Apple 1,33% hoger dan de slotkoers op woensdag op US$ 531,99.

Het gaat maar door. Vandaag meldt de doorgaans goed ingelichte Britse krant The Guardian dat de Amerikaanse inlichtingendienst 35 wereldleiders, waaronder ook bevriende, afluistert. Een van de slachtoffers is de Duits bondskanselier Merkel.

Samsung heeft in Taiwan een boete gekregen van US$  340,000 (€  246,828) wegens het plaatsen van negatieve valse posts op verschillende Taiwanese fora over hun concurrent HTC. Samsung misleidde consumenten bewust met misleidende informatie. Foei.

Goede cijfers van LG. Zo maakte het bedrijf in het derde kwartaal US$ 196 miljoen (€ 142 miljoen) en dat is 27% meer dan 12 maanden geleden. Maar goed LG is meer dan mobiele telefoons alleen. De mobiele telefoondivisie deed het wel goed en verkocht meer dan 12 miljoen smartphones. Het vooruitzicht voor het laatste kwartaal zijn ook goed met de nieuwe LG G2.

Verwacht niet te veel van de nieuwe Apple iPad mini retina. Volgens analisten is het aanbod dit jaar ‘ridiculously tight’. Zo en zo is het nog niet bekend wanneer de nieuwe iPads in Nederland verkocht gaan worden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel