Newsflash

De Samsung Galaxy S4 met een nieuwe Qualcomm Snapdragen 800, een quad-core 2,3 GHz processor, komt ook naar Europa. Dit blijkt uit berichten op zowel Samsung’s Zweedse als Duitse website. Dit toestel beschikt ook over LTE+ oftewel LTE-Advanced. Op dit moment is er nog geen prijsinformatie beschikbaar of wanneer deze nieuwe S4 te koop is.

Het Engelse Phones 4U, samen met the Phone House de grootste telecomspecialist in Engeland, gaat exclusief een rode HTC One mini verkopen.

Gekleurde, dus niet wit, zwart of zilver, telefoons verkopen traditioneel altijd al goed in de UK. Vanaf volgende maand te koop.

Het gaat niet goed met Motorola sinds het door Google is gekocht. Google verliest meer dan US$ 1 miljard (€ 732 miljoen) per jaar.  De vraag is natuurlijk hoe lang Google Motorola nog blijft ondersteunen. Wij denken niet lang meer.

BlackBerry’s BBM (pingen) voor iOS, staat op de eerste plaats in Apple’s app store. In acht uur tijd is BBM voor iOS door meer dan 5 miljoen gebruikers geïnstalleerd. Het heeft even geduurd maar BBM lijkt nu toch een succes te zijn.

Google heeft de Amerikaanse start-up FlexyCore gekocht voor US$ 23 miljoen (€ 16,8 miljoen). Het bedrijf bracht de app DroidBooster uit, dat helpt om het gebruik van Java op een mobiele (Android) telefoon te optimaliseren. DroidBooster is overigens niet meer beschikbaar via Google Play.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel