Newsflash

Amazon’s app store komt eindelijk naar Europa. Hun alternatieve Android app store is vanaf nu beschikbaar in de UK, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Hoewel veel kleiner dan Google Play biedt het toch heel veel applicaties. Let op alleen in combinatie met Amazon’s Kindle Fire.

Het Zweedse DICOTA kondigt op de IFA in Berlijn hun nieuwe accessoire lijn Code Collection aan, die bestaat uit een groot aantal verschillende rugzakken, cases en sleeves voor tablets en notebooks. Telebeeld hoopt snel de nieuwe collectie te kunnen testen.

Google’s CEO Larry Page en Apple’s CEO Tim Cook onderhandelen volgens geruchten achter de schermen over een oplossingen voor hun patentenstrijd. Het schijnt dat er een wapenstilstand komt over Android ’s basis functionaliteit. Dat zou goed nieuws zijn voor Samsung en HTC.

TomTom blijft optimistisch over de verkoop van hun PND in het laatste kwartaal van 2012. Hoewel het bedrijf rekening houdt met een verdere krimp is de teruggang veel minder groot dan eerst verwacht.

Ook minder goed nieuws voor TomTom. Euronext heeft besloten TomTom uit het maandje te halen van toonaangevende aandelen de AEX. DE neemt TomTom’s plaats in.

In Berlijn maakt Krusell, accessoire fabrikant, bekend met smartphone covers te komen die 100% gemaakt zijn van biologisch plastic en dus volledig afbreekbaar zijn. De claim van het Zweedse bedrijf dat zij de eerste zijn klopt niet. Twee jaar geleden kwam een Frans bedrijf al met hun Bioseries op de markt.

Het lijkt dat Samsung hun Amerikaanse telefoons software-matig gaat aanpassen om onder de negatieve patentuitspraak uit te komen.

HP onthult een nieuw tablet de Envy x2. Dit nieuwe Windows tablet/laptop krijgt standaard een keyboard docking station.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel