Honeywell maakt populaire ronde thermostaat connected

Honeywell maakt populaire ronde thermostaat connected 

DE BEKENDSTE THERMOSTAAT VAN NEDERLAND BEDIEN JE NU OVERAL 

  • Round Connected is voor iedereen binnen handbereik, want hij past op elk verwarmingssysteem
  • Houd altijd en overal controle over je verwarming in huis via smartphone of tablet
  • Bespaar fors op de jaarlijkse energierekening met Round Connected en verdien hem binnen een jaar terug

 
AMSTERDAM, 14 oktober 2014 – Honeywell, toonaangevend producent van thermostaten, introduceert Round Connected. De Round, ontstaan uit het klassieke ‘gouden rondje’ uit 1956, is de meest toegepaste thermostaat in Nederland, waar veel huishoudens al decennia op vertrouwen. De nieuwe Round Connected is nog net zo betrouwbaar als je gewend bent, maar nu nog eenvoudiger in gebruik. Door de app voor smartphone of tablet is hij nu ook te programmeren en zowel vanuit je luie stoel als onderweg te bedienen. Round Connected past op elk verwarmingssysteem en kan met een gemiddelde energiebesparing van 22 procent binnen een jaar terugverdiend worden. 

Overal controle
De nieuwe Round Connected is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren via de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houden mensen met een onregelmatig leven – ook als ze niet thuis zijn – altijd de controle over wanneer en hoe zij hun huis verwarmen. Of je nu later thuiskomt of wilt weten of de kinderen het comfortabel warm hebben, overal houd je controle over de verwarming in huis. Naast de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen en te programmeren, bevat de app ook eenvoudige sneltoetsen. Met  ‘Besparing-Eco’, ‘Verwarming Uit’ of ‘Afwezig’ is de verwarming eenvoudig aan te passen.

Energiebesparing
Tot 55 procent[i] van de gemiddelde Nederlandse energierekening bestaat uit verwarmingskosten. Door met Round Connected energiebewuster te stoken, kan een huishouden gemiddeld 275 euro[ii] (22 procent) per jaar op die energierekening besparen. Dit blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. Via de app zijn namelijk een viertal energiebesparende maatregelen voor verwarming automatisch toe te passen: nachtverlaging, laag bij afwezigheid, een uur eerder lager, een graad lager bij aanwezigheid. Doordat deze maatregelen consequent kunnen worden toegepast met Round Connected, kan de thermostaat binnen een jaar na aanschaf terugverdiend worden.

“Honeywell vond meer dan honderd jaar geleden de eerste huisthermostaat uit. Vanaf dat moment hebben we voortdurend geïnnoveerd”, zegt Jeremy Peterson, algemeen directeur van de Home Comfort & Energy Systems-divisie van Honeywell in de EMEA-regio. “Met de ervaring die we in meer dan twaalf decennia hebben opgedaan, weten we precies hoe je je huis het beste verwarmt. De behoeften van mensen veranderen. Onze technologie verandert mee. Van drukke gezinnen tot mensen die kosten willen besparen: iedereen bedient nu eenvoudig, vertrouwd en betaalbaar zijn of haar verwarming vanaf elke locatie – op de bank of onderweg. De Round Connected is de perfecte eerste kennismaking met connected-producten waarin de gebruiker de controle houdt.” 

Prijs en beschikbaarheid
De Round Connected heeft een bekend en vertrouwd ontwerp en past daardoor binnen elk interieur. Hij past op elke verwarmingsbron, zoals cv-ketel, stadsverwarming en warmtepomp. De thermostaat wordt geleverd als Aan/Uit of Modulerende thermostaat met internetgateway. Round Connected is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 149 euro (incl. btw). De Round Connected is vanaf eind oktober 2014 beschikbaar.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel