Ingram Mico breidt dienstverlening uit met Companion Products

Mobile Device Management

Het aandeel van mobiele toestellen als smartphones en tablets neemt toe op kantoor, net als de nood aan het beheer en beveiliging ervan. Mobile Device Management (MDM) is dan ook een van de snelst groeiende onderdelen in de ICT-markt. Wij, als Ingram Micro Mobility, streven er naar om voor u dé Mobile Device Management specialist te zijn. We bieden u training- en service mogelijkheden om MDM in uw assortiment op te nemen of uw huidige MDM aanbod uit te breiden. Naast training (door onze specialisten of tijdens evenementen) kunnen wij u ook demo licenties bieden om kennis te maken met de MDM oplossingen die wij voor u hebben, zodat u deze kunt testen en kunt ervaren. We hebben MDM oplossingen van verschillende merken in huis zoals BlackBerry®, NetMotion, Soti en Symantec. 

Security
De smartphone en de tablet zijn onmisbaar geworden als verlengstuk van uzelf en als toegang tot alles waar u waarde aan hecht: contacten, foto's en de vrijheid om te werken en te bankieren waar en wanneer u maar wilt. Net als andere waardevolle bezittingen hebben deze apparaten bescherming nodig, net als uw identiteit en uw privacy. Bescherm uw toestellen vanaf nu met de mobile security oplossingen van Symantec, McAfee of NQ Mobile via Ingram Micro Mobility.

Leasing
Ingram Micro Mobility introduceert in samenwerking met Lease Logic een nieuwe service: leasing. Met leasing willen we onze business partners toegang geven tot een zeer kosteneffectieve financiëring die normaal gesproken alleen beschikbaar is voor grote bedrijven.

De aanschaf van nieuwe mobility producten is een investering die een forse aanslag heeft op de liquiditeit van uw klant. Door het afsluiten van een lease contract kan uw klant door middel van maandelijkse bedragen gedurende de lease periode zijn investering aflossen, waarbij de economische risico’s bij de leasemaatschappij liggen. Wat u van ons mag verwachten is een eenvoudige en snelle afhandeling met klantgerichte voorwaarden.

Extended Warrenty
V7 Protect Extended Warranty oplossingen bieden u de mogelijkheid om de fabrieksgarantie op mobility- of IT-producten voor uw klanten te verlengen met 1 of 2 jaar.

Na registratie van het product door de eindgebruiker (binnen 30 dagen na factuurdatum) zal V7 de fabrieksgarantie, na het aflopen van de garantietermijn van de fabrikant, overnemen. Wanneer het product in deze periode kapot gaat, zal V7 zorgen voor de pick-up en return van het product en het defect afhandelen op basis van de voorwaarden van de fabrieksgarantie van de fabrikant.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel