HUAWEI toont: MediaPad 7 Lite, MediaPad 10

Huawei, ’s werelds grootste telecomleverancier, heeft tijdens de consumenten-elektronicabeurs IFA in Berlijn een drietal nieuwe producten aangekondigd.

MediaPad 7 Lite

De MediaPad 7 Lite is met 380 gram uitzonderlijk licht in gewicht, maar wel met een high-performance accu. Deze ultra-slanke nieuwe aanwinst in het tabletportfolio van Huawei Device is een betrouwbare en duurzame partner voor onderweg. 

“De Huawei MediaPad is al ongelooflijk populair. Met de MediaPad 7 Lite bouwen we voort op dit success met het bieden van een tablet voor beginnende gebruikers", aldus Lars-Christian Weisswange, Vice President Huawei Device West-Europa.

MediaPad 10”

De Huawei MediaPad 10”, met een quad core processor, is slechts 8,8 mm dik. De MediaPad 10” FHD heeft een 25,4-cm IPS multi-touch display met een fenomenale volledige HD-resolutie van 1920 x 1200 pixels voor top entertainment.

"Voor de meeste gebruikers zijn tablet-pc's een manier om multimedia-content te bekijken, e-books te lezen, te gamen of surfen", aldus Lars-Christian Weisswange, Vice President Huawei Device West-Europa. "De MediaPad 10” FHD combineert nu alle functies die hievoor nodig zijn - en méér - in een compacte aluminium body van 257 × 176 × 8,8 mm, en een gewicht van slechts 598 gram".

 

Emotion UI

Tijdens de IFA 2012 was een sneak preview te zien van de Huawei Emotion UI. Emotion UI is een user interface (UI) gebaseerd op Android.De gebruiker staat bij Huawei altijd centraal. De Emotion UI versterkt dan ook de gebruikers-georiënteerde design-filosofie ‘Design met Empathie’. Emotion UI is volledig gebaseerd op de manier waarop consumenten omgaan met hun smartphones en wat hun verwachtingen zijn.

"Emotion UI is een weerspiegeling van onze empathische ontwerpfilosofie: door consumenten voor consumenten. Bij het ontwerpen van deze UI, spraken we met consumenten om er achter te komen wat zij zoeken in hun smartphone, wat hun ervaringen zijn tijdens het gebruik van smartphones, en wat wij, als consument  zelf, zoeken. Tijdens de ontwikkeling van de UI stond de consument voorop, en daarna pas de techniek. Door goed te luisteren naar wat consumenten precies willen, kunnen wij producten ontwikkelen waar consumenten van zullen houden.” Aldus Dennis Poon, Huawei Device Global UI Design Director. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel