Het dagelijkse laatste nieuws: Newsflash

De New York Times komt vandaag met een artikel dat de Amerikaanse inlichtingendienst NSA ook toegang heeft tot verzameld door het TomTom. De krant maakt melding dat onderschepte data verrijkt wordt met GPS-gegevens die van TomTom komen. Dus blijkbaar is het niet alleen Google, die bijhoudt waar je allemaal geweest bent. Wij zijn benieuwd naar de reactie van het Amsterdamse bedrijf op deze beschuldiging.

Hoewel BlackBerry de uitrol van BBM voor iOS en Android vorige week heeft stopgezet, is de verwachting het bedrijf op korte termijn verder gaat met het beschikbaar stellen van BBM voor andere operating systemen. Ook wil BlackBerry graag met een BB-versie voor Windows Phone komen en zelfs BBM for Desktop. Heel eenvoudig achter je computer pingen.

Naast het lekken van de nieuwe Nokia Asha 500 zijn er nu ook beelden van de nieuwe Nokia Asha 502. Het lijkt dat dit toestel ook op 22 oktober in Abu Dhabi wordt getoond.

Dit toestel krijgt een camera met een LED-flitser. Meer details zijn nog niet bekend.

De nieuwe HTC One Max wordt al op 17 oktober geïntroduceerd. Deze phablet van bijna 6” moet het nieuwe vlaggenschip worden van HTC. Volgens geruchten gaat dit toestel US$ 800 (€ 592), waarmee het meteen een van de duurste Android toestellen wordt.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel