Graham Telecom Awards 2012 uitgereikt

Breukelen, 25 juni 2012 - In het Koetshuis van Nyenrode Business Universiteit zijn de Graham Telecom Awards 2012 uitgereikt. HTC pakte maar liefst twee awards: de HTC One X kreeg de titel ‘Best Smartphone 2012’ en de HTC One V mag zich de ‘Best Feature Phone 2012’ noemen. Andere prijzen waren voor Samsung, KPN, Vodafone en Phone House.

De Graham Telecom Awards, vernoemd naar de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, worden ieder jaar uitgereikt. Deze keer was het Koetshuis van Business Universiteit Nyenrode de locatie van de uitreiking. Lezers van Connexie en de landelijke dagbladen De Telegraaf en Sp!ts konden via internet hun stem uitbrengen op telefoons in diverse categorieën maar ook een oordeel vellen over de diverse retailketens en e-tailers. Daarnaast hebben zeven vakjournalisten hun oordeel over de toestellen gegeven, terwijl medewerkers van Retail Reality als mystery shoppers hun ervaringen in diverse winkels gebruikten voor hun beoordeling. Uiteindelijk zijn door die gegevens te combineren de winnaars bepaald en juryrapporten samengesteld.

De Graham Telecom Award voor de Best Smartphone 2012 ging naar de HTC One X. HTC pakte met de HTC One V ook de award voor de Best Feature Phone 2012. De Graham Telecom Award voor de Best Product Innovation werd door Samsung in de wacht gesleept voor de Samsung Galaxy Beam.

De Graham Telecom Award voor de Best Telecom Retailer 2012 ging naar KPN. Vodafone kreeg de award in de categorie Best Telecom Retailer Personeel 2012 en Phone House viel in de prijzen als Best Telecom E-tailer 2012.

De Graham Telecom Awards worden sinds 2008 jaarlijks uitgereikt. De award is een prachtig vormgegeven beeldje, ontworpen door kunstenaar Mirjam Janse. De Graham Telecom Awards 2012 zijn mogelijk gemaakt door Channel BV en Telegraaf Media Nederland. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel