Deze maand duidelijkheid voor overname 20:20 door Brightstar

Interessant nieuws uit Duitsland over een mogelijke overname van de Engelse distributeur 20:20Mobile door het Amerikaanse Brightstar. James Browning, Managing Director van 20:20 in Engeland, zegt in een vraaggesprek met Duitse journalisten dat 'er voor het einde van oktober duidelijkheid komt over een mogelijke overname van 20:20 door Brightstar'.

Browning was in Duitsland, omdat op 31 oktober 20:20 Duitsland definitief haar deuren sluit. Dit na een avontuur van drie jaar in Duitsland. 20:20 trekt zich voorlopig terug op haar kernmarkten, Engeland, Scandinavië en het Iberisch schiereiland. Ook in ons land is 20:20 enige jaren redelijk succesvol actief geweest met de distributie van BlackBerry telefoons. Maar echt een voet aan de Nederlandse grond hebben zij nooit gekregen. 20:20 sloot dan ook al eerder het Benelux kantoor.

Voor 20:20 is een overname door Brightstar op de langere termijn de enige kans om pan-Europees een grote distributeur te blijven. Voor de Amerikanen geeft het kopen van 20:20 toegang tot belangrijke Europese markten waarna opnieuw een uitbreiding naar andere landen kan beginnen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel