CEX opent eerste winkel met gebruikte smartphones en tablets in Arnhem

Eerder berichtte Telebeeld al over het succes van de Engelse keten Complete Entertainment Exchange. CEX koopt en verkoopt gebruikte elektronica en games succesvol in Amerika, Spanje, Engeland, Australië, India, Ierland, Portugal, Spanje en nu ook in Nederland. Het bedrijf heeft ruim 350 - vooral franchise - winkels.

Overigens werkt de postcode-zoeker voor Nederland nog niet. Wel weten wij dat CEX op 23 mei haar eerste winkel in Arnhem geopend hebben. Het is de bedoeling dat er dit jaar nog twintig winkels in vooral de grotere steden in ons land bijkomen. De locaties in Amersfoort, Amsterdam (twee zelfs) en Nijmegen zijn bekend.

CEX gaat zeker ook succes in ons land behalen. Het is een bewezen concept dat gewoon werkt. Winkels zijn toegankelijk en de elektronica ligt in glazen vitrines. Over het algemeen, zo is onze ervaring, vallen de prijzen wel tegen. Eerder opende R5 al een vergelijkbare winkel in Almere.

Bij R5 kun je ook je mobiele telefoon laten repareren. Overigens zijn er al verschillende websites waar je ook gebruikte toestellen kunt kopen. Kijk maar eens op www.beatsnew.nl of www.smart2have.com.

Door: de redactie

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel