CallvoipTelefonie kiest voor het Cloud Communicatieplatform van Kwebbl

CallVoipTelefonie, een grote en belangrijke onafhankelijke hosted voice provider, heeft Kwebbl geselecteerd als haar partner voor cloud communicatiediensten. Deze stap geeft CallvoipTelefonie en haar klanten eenvoudig toegang tot alles wat de toekomst aan cloud communicatie heeft te bieden. De snelle ontwikkeling van internet, tablets, smartphones, VoIP (cloud telefonie) en zakelijke digitale toepassingen heeft de afgelopen jaren geleid tot een groeiende behoefte aan slimme communicatieplatformen waarin telefonie en andere communicatievormen hand in hand gaan. Na een langdurige selectieprocedure heeft Kwebbl qua stabiliteit, veiligheid, schaalbaarheid, functionaliteit maar zeker ook gebruikersvriendelijkheid de hoogste score behaald.

Voor haar hosted telefonie maakt CallvoipTelefonie momenteel gebruik van Portaone en 4psa Voipnow. Vanaf heden zal haar klantenbase gebruik maken van het Kwebbl platform.

Robert Tijdhof, CallvoipTelefonie: "Met de keuze voor het Kwebbl platform slaat CallvoipTelefonie een nieuwe weg in van moderne communicatie. Wij blijven de beste service en kwaliteit leveren, maar nu met de laatste technieken en een waanzinnig gaaf vormgegeven gebruikersinterface. De nieuwe service zal gelanceerd worden onder de naam Simmpl".

De CEO Kwebbl van Kwebbl Ab Trik meldt: "Ik ben ongelofelijk blij dat CallvoipTelefonie, een bekend, degelijk en betrouwbaar communicatiebedrijf, onvoorwaardelijk heeft gekozen voor ons platform. Dat getuigt van veel vertrouwen in de nieuwste technieken die met veel passie en liefde voor de zakelijke telecomgebruikers zijn geprogrammeerd".

Over Kwebbl Smart Cloud Communications

Kwebbl is begin 2013 opgericht als onderdeel van de Digifoon Group met kantoren in Amsterdam, Zwitserland en Oekraïne, waarna met een ontwikkelteam in Oekraïne een volledig nieuw communicatie platform ontwikkeld is. Door gebruikmaking van de modernste cloud en internet technieken is een schaalbaar en veilig systeem gebouwd, dat bovendien zeer gebruiksvriendelijk is. Dit platform wordt door Kwebbl vanuit meerdere datacenters beheerd en doorlopend ontwikkeld, en stelt hosted voice en andere service providers in staat zich bezig te houden met klanten in plaats van technologie.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel