Bestelmaar.nl gaat verder met PocketPartner

De succesvolle website Bestelmaar.nl is door de curator uit de failliete boedel van Elders Websales gehaald en verkocht aan PocketPartner en inkooporganisatie Telecombinatie. PocketPartner heeft ook de websites GSMstunts.nl en Smartphonestunts.nl. Elders is afgelopen juni plotseling failliet gegaan hoewel het in 2011 nog een omzet van € 7,5 miljoen had. Hieronder het persbericht van PocketPartner over de aankoop:

Deze maand is de bekende telecomwebwinkel Bestelmaar.nl opnieuw gelanceerd. Nadat het voormalige moederbedrijf van Bestelmaar.nl afgelopen zomer failliet is gegaan, heeft de website maanden lang ‘op zwart’ gestaan.

Bestelmaar.nl is in 1999 gelanceerd en was direct vanaf het begin een populaire webwinkel op telecomgebied. Met name de altijd zeer scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment cadeauartikelen waar de klant uit kon kiezen zijn altijd erg bepalend geweest voor het succes van Bestelmaar.nl.
“Uiteraard is het onze doelstelling om deze succesformule te continueren, zodat de trouwe fans van Bestelmaar.nl wederom aan het juiste adres zijn op de site” aldus algemeen directeur van PocketPartner Ivan Deceuninck.
“Toen we afgelopen zomer vernamen dat de vorige eigenaar van Bestelmaar.nl failliet was gegaan, hebben wij in samenwerking met onze inkooporganisatie Telecombinatie het plan opgevat om de website over te nemen en nieuw leven in te blazen. Ik ben dan ook erg blij dat dit gelukt is en dat we vanaf nu deze mooie en bekende webwinkel kunnen toevoegen aan ons portfolio van telecomwebwinkels”.

Twee zaken vallen op. Opmerkelijk is het dat juist PocketPartner de site overneemt. In de markt gaan al enige tijd geruchten dat het met dit bedrijf uit Spijkenisse niet zou goed zou gaan. Zoals zo vaak blijkt voor dit verhaal waarschijnlijk geen grondslag te zijn. Of heeft wellicht Telecombinatie zelf bijgesprongen om het bedrijf te redden? Het blijft natuurlijk wel een beetje vreemd als een inkooporganisatie zelf ook (web)winkels heeft. Hoe ga je dit aan je leden of franchisenemers uitleggen? Of hebben wij het persbericht niet goed begrepen en is Telecombinatie toch geen mede-eigenaar?

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel