Aldi komt met super aanbieding Wolfgang smartphone maar tablet-aanbieding lijkt minder aantrekkelijk

Aldi staat bekend om haar super goedkope en kwalitatief goede elektronica-aanbiedingen. Zo ook komende zaterdag weer met de Wolfgang AT-AS50HD. Een 5” toestel met een resolutie van 1280 * 720, een quad-core 1,5 GHz processor met 1 GB werkgeheugen, 8 MP camera draaiend op Android 4.2. Dit alles voor slechts € 179.

Maar dezelfde Aldi biedt vanaf zaterdag een op het oog een veel minder aantrekkelijke 7” tablet aan. Deze tablet draait op Android 4.2 en heeft een dual-core 1,4 GHz processor met 1 GB geheugen. Daarnaast een 2 MP en 0,3 MP camera. Kortom standaard specificaties voor een goede entry-level tablet. Wat ons wel verbaast is de prijs. Aldi vraag € 99,99 voor deze tablet en dat lijkt ons wat aan de hoge kant. Zeker als je dat bijvoorbeeld vergelijkt met de Veronica-tablet, die eerder al te koop was voor € 79.

Misschien moet Aldi ook haar tablets maar bij Wolfgang gaan inkopen. Dan zit het met de kwaliteit en prijs wel goed. Of eens gaan shoppen bij de leverancier van de Veronica-tablet: Empire. 

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel