Wintersportinfo nu gratis in weeronline iPad app

Net voor de grote wintersportuittocht in februari maakt weeronline de wintersportwidgets in de weeronline HD app voor iPad gratis. Gezien de populariteit van de vijf widgets wil weeronline graag dat iedereen hiervan mee kan profiteren.  Tot nu toe was de wintersportinfo een additionele plugin voor € 1,99. De weeronline HD app zelf was al gratis. De door iCulture uitgeroepen beste weerapp van Nederland is met de vijf gratis wintersportwidgets nog interessanter. De app werd tot op heden al bijna 600.000 keer gedownload.

De widgets geven je alle benodigde informatie voor een perfect voorbereide wintersport. In de weken voorafgaand aan je wintersport hou je de actuele sneeuwverwachting in de gaten in combinatie met de bestaande widgets als het weekoverzicht die een 14 daagse verwachting geeft voor je wintersportbestemming. Op je bestemming combineer je de wintersportwidgets met de actuele weersverwachting zodat je je dag perfect kunnen plannen. Hiermee weet je precies wanneer je de piste op moet. En dat vanaf nu helemaal gratis! De wintersportverwachting op de site weeronline.nl was altijd al gratis. Actuele sneeuwhoogte en het weer gedurende je skidag

Hoe het weer tijdens je skidag zal verlopen wordt in blokken van drie uur getoond in de “Winterbestemming widget”. Zo kun je precies zien of je beter in de morgen of de middag de berg op kunt of beide. De widget geeft verder de sneeuwhoogte in het dal en op de berg weer.

Daarnaast wordt weergegeven hoeveel pistes en liften er open zijn en hoe goed de sneeuwkwaliteit is.

Actueel wintersportweerbericht

Iedere dag schrijven de meteorlogen van weeronline.nl een gedetailleerd wintersportweerbericht voor de belangrijkste wintersportlanden. Zo lees je precies wanneer het gaat sneeuwen of dat het kouder of warmer wordt. De sneeuwsatelliet laat goed zien hoe het gesteld is met de bewolking. 

Actuele webcams skigebieden

De weeronline HD app biedt een enorme collectie aan actuele webcams. Door simpel te swipen ontdek je waar het goed toeven is. Er is keuzen uit xx webcams van meer dan xx gebieden.

Verder nieuw in de app: buienalert

Een andere nieuwe feature in de app is de buienalert. Je ontvangt een notificatie voordat het gaat regenen. Misschien toch da rondje wielrennen nog even uitstellen? Je hoeft dus niet steeds naar de radar of de buienverwachting te kijken maar weeronline maakt het de consument op de iPad steeds makkelijk.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel