We hebben al regelmatig geschreven over WappZapp, het enige echt alternatief voor Netflix in Nederland. Het enige dat er eigenlijk nog ontbrak aan de applicatie was de mogelijkheid om alles te bekijken via de Chromecast. De bèta van de app heeft deze functionaliteit wel en die is nu te testen.

WappZapp

De gratis versie van WappZapp verzamelt allerlei content via internet waaruit jij de ideale TV-avond kan samenstellen. Daarnaast heeft WappZapp onlangs een abonnement geïntroduceerd waarbij je voor een kleine bijdrage ook materiaal kunt bekijken van een groot aantal Nederlandse filmdistributeurs. Een abonnement geeft je minimaal 1.500 films, documentaires, series en detectives die het waard zijn om te bekijken. Partijen waar WappZapp nu al mee samenwerkt zijn A-Film en het documentairekanaal IDFA. Daarnaast is WappZapp ook in gesprek om de series van de BBC te kunnen aanbieden.

Chromecast

Het enige waar we nog op wachten was de mogelijkheid om de content van WappZapp met de Chromecast op onze televisie te bekijken. Maar dat wachten is voorbij want de ontwikkelaars hebben de laatste paar weken hard gewerkt aan de bèta van de WappZapp-applicatie met Chromecast integratie.