Vliegen wordt nog leuker

Het kijken naar een film of Tv-serie tijdens het vliegen wordt, als het aan de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines ligt, nog aantrekkelijker en eenvoudiger. Vaak is het nu nog behelpen met een klein schermpje met dito resolutie. United komt met een on-board streaming service die het mogelijk maakt om 150 beschikbare films en 200 verschillende Tv-series op je eigen smartphone, tablet of laptop te kijken.

In april start United met de uitrol en niet lang daarna is deze service gratis beschikbaar op al hun binnenlandse vluchten. Het enige dat je als gebruiker moet doen is de United Airlines app installeren. Voorlopig alleen nog beschikbaar voor iOS maar op korte termijn ook voor Android en andere besturingssystemen.

In de VS mag je een smartphone en/of tablet tijdens het taxiën, landen en opstijgen gewoon aanlaten dus kunnen reizigers optimaal gebruik maken van deze gratis service. O ja, de app is ook gratis te downloaden tijdens de vlucht via het al bestaande United WiFi-netwerk. Wij hopen dat eenzelfde service ook snelnaar Europa komt.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel