Vanaf vandaag ook Libris en Blz boekhandels in retail app PLUX

 

Vanaf vandaag zijn ook de Libris en Blz.-boekhandels in PLUX te zien. Met deze app krijgen consumenten real time winkelinformatie zoals, voorraden, acties en openingstijden direct op hun smartphone te zien. Libris en Blz. zetten hiermee hun volgende stap naar een optimale omni-channel strategie. Met deze uitbreiding voegt PLUX ruim 200 extra winkels toe aan hun app. Hiermee heeft de consument niet alleen alle real time informatie van Paradigit op zak, maar ook die van Libris en Blz. “Dankzij de samenwerking met PLUX kunnen we onze klanten via een extra kanaal bereiken”, aldus Marcel de Groot, Marketing Manager bij Libris Blz. B.V.. “We merken dat onze klanten het op prijs stellen dat de lokale boekhandel blijft bestaan. Binnenkort kunnen klanten hun boek kopen in PLUX, waarbij ze zelf kunnen kiezen bij welke boekhandel de aankoop plaatsvindt.”

Ook voor Android
PLUX kwam in september al met de iOS variant waarbij Paradigit de eerste partner was. Inmiddels is de app ook in de Google Play Store te downloaden. 

Een app voor en door retailers
PLUX is een samenwerking tussen verschillende retailers in Nederland. Arjen de Koning is momenteel nog met 20 andere retailers in gesprek over hun deelname in PLUX. “Ik merk dat het animo om deel te nemen aan dit platform groot is, echter zijn veel ketens hier technisch nog niet klaar voor”, aldus Arjen de Koning, initiatiefnemer van PLUX. “Met de expertise van PLUX zorgen we ervoor dat steeds meer ketens een stap dichter bij de consument komen en een optimale omni-channel strategie kunnen hanteren”.

De app is gratis te downloaden voor iOS in de App Store en Android in de Google Play Store.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel