Vanaf de bank je fotoboek maken met de nieuwe Albelli app

 

Als de maanden natter en de dagen korter worden, is er niets zo lekker als jezelf met een dekentje terug te trekken op de bank. Tijdens deze wintermaanden lijken de zonnige zomerherinneringen soms alweer ver weg en dus pak je de iPad er nog eens bij om op je gemak door de vakantiefoto’s te bladeren. Maar waarom zou je het alleen bij bladeren laten? Met de nieuwe iPad-app van Albelli stel je op ieder moment en vanaf iedere plek een fotoboek samen. Dus ook vanaf de bank of die heerlijk luie stoel voor de haard.

Uniek aan de Albelli iPad-app is dat het heel gemakkelijk is om ook foto’s te gebruiken die op je computer staan. Als je op hetzelfde wifi-netwerk als je thuiscomputer werkt, kun je namelijk dankzij een slimme optie in de app de foto’s eenvoudig overzetten naar je iPad. Zo hoef je dus niet met een kabeltje of e-mail in de weer om toegang te krijgen tot al jouw foto’s. Uiteraard kun je ook de foto’s uit je fotostream gebruiken en zelfs de foto’s van Facebook, Instagram en Dropbox zijn eenvoudig te implementeren in je fotoboek. De app geeft je bovendien toegang tot de meest populaire opties die Albelli ook via het reguliere fotoboekprogramma biedt, zoals de keuze voor verschillende lay-outs, filters en effecten. Dit alles werkt met een gebruiksvriendelijk ‘drag, drop & tap’ systeem. Zo stel je onderuitgezakt op de bank na een heftig sneeuwballengevecht in een handomdraai jouw fotoboek samen.  

“We zien een duidelijke toename van mobiele gebruikers op onze website. Met name iPads zijn daarbij erg populair,” zegt Daniel Scheijen, Manager Product, Brand & Creative bij Albelli. “Op dit moment gebruikt één op de tien bezoekers een iPad en wij verwachten dat dit aantal alleen nog maar gaat toenemen als ze ons fotoboekprogramma kunnen gebruiken via de app. Bovendien worden er steeds meer foto’s gemaakt met mobiele apparaten en gedeeld via social media als Facebook en Instagram en cloud-oplossingen als Dropbox. Door de introductie van de iPad-app kunnen gebruikers ook deze foto’s gemakkelijk en snel in een fotoboek plaatsen.”  

Eerder introduceerde Albelli een HTML5 editor waarmee gebruikers andere fotoproducten zoals mokken, wanddecoratie en telefoonhoesjes via een telefoon of tablet kunnen bestellen. Met de app kunnen iPad-bezitters nu ook aan de slag met een fotoboek. De app van Allbelli is gratis verkrijgbaar in de App Store via de volgende link:https://itunes.apple.com/nl/app/albelli-fotoboeken/id905355109?l=en&mt=8.  

5976_img_2205_v2 small.jpegvt_slide3_nl small.pngvt_slide1_nl small.pngvt_slide4_nl small.png

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel