UPC introduceert online TV kijken in heel Nederland

 
UPC Nederland introduceert vandaag een nieuwe dienst waarmee alle klanten van UPC ook buitenshuis in heel Nederland online TV van UPC kunnen kijken op hun laptop, tablet en smartphone. UPC is de eerste provider in Nederland die dit mogelijk maakt voor al haar klanten. Deze nieuwe dienst is beschikbaar via de nieuwe Horizon Go app en via de Horizon Go websitewww.horizon.tv. De Horizon Go app komt in de plaats van zowel huidige HorizonTV app als de Horizon TV Remote app en is beschikbaar voor iOS en Android.

Via de huidige Horizon apps voor iOS en Android en via de website horizon.tv is het al mogelijk om in en om het huis online TV te kijken. Vanaf vandaag kan online TV kijken ook buitenshuis, in heel Nederland. Afhankelijk van het abonnement kunnen klanten tot 82 zenders, waaronder Nederland 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8 en SBS 6, Net5 en Veronica voortaan overal ontvangen via WifiSpots van UPC, 3G, 4G en Wifi. Op www.upc.nl/televisie/tv-zenders staat het overzicht van de zenders die buitenshuis te zien zijn.Daarnaast kunnen klanten van de filmdienst MyPrime van UPC overal in Nederland de ruim 1000 films en ruim 1000 afleveringen van series uit het MyPrime-aanbod bekijken op hun laptop, tablet en smartphone.

Deze nieuwe dienst is na WifiSpots en MyPrime de derde grote innovatie die UPC in korte tijd introduceert. Hans Blom directeur Sales en Marketing bij UPC: “UPC zet nu echt een grote stap naar buiten. We begonnen met buitenshuis snel internetten via WifiSpots en nu komt daar overal online TV kijken bij. Van de provider die thuis TV, internet en bellen verzorgt, worden we nu dè partij die het mogelijk maakt dat je overal gebruik kunt maken van onze diensten.”

UPC streeft er naar steeds meer waarde toe te voegen aan haar diensten. Momenteel worden er in Nederland al meer dan 6 miljoen video’s per maand bekeken via de huidige Horizon TV app. De Horizon TV app wordt voor huidige gebruikers door middel van een update veranderd in de Horizon Go app. De Horizon TV Remote app zal over enige tijd niet meer beschikbaar zijn. Voortaan is het mogelijk om met één en dezelfde Horizon Go app ook de tablet of smartphone als afstandsbediening voor de Horizon mediabox te gebruiken.

De Horizon Go app is vanaf vandaag voor alle klanten van UPC beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store en werkt op Android-toestellen vanaf softwareversie 4.0 en op iPhone en iPad op iOS versies 6 en 7.De manier van inloggen is hetzelfde gebleven. Klanten van UPC kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn UPC.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel