Uber nu beschikbaar voor Windows Phone

Uber is jouw privéchauffeur in meer dan 40 landen. En deze app is nu te downloaden in de Windows Phone store. Hiervoor werd de website van Uber gebruikt om een taxi te bestellen, maar nu kun je waar je maar wil, via één druk op de knop, je eigen privéchauffeur bestellen. 

De app is gratis te downloaden en in Nederland actief in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ook internationaal is hij actief in meer dan 150 steden en 41 landen.

De App is niet onomstreden je hoort toch nog wel kritiek van menig taxichaffeurs/-bedrijven. Een verklaring is hier wel in te bedenken.

"De App is gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Je doet rechtstreeks zaken met een taxichauffeur; een taxicentrale komt er niet meer aan te pas. Je hoeft je taxi ook niet meer contant af te rekenen, dat gaat via je creditcard die je koppelt aan je account. De fooi is altijd inbegrepen bij de ritprijs. Je kunt na afloop van het ritje je chauffeur beoordelen. Dus doet jouw chauffeur wel erg lang over een ritje en nam hij of zij niet de snelste route, dan kun je dat kwijt. Dat geldt ook voor onbeschoft gedrag. Daardoor kun je ook kiezen door welke chauffeur jij je wil laten ophalen bij een volgende rit" (Citaat RTL nieuws).

Met andere woorden de klant krijgt meer controleren over de dienst die hij of zij afneemt.

De redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel