Symbaloo komt met iPad en Tablet versie

Het heeft even geduurd maar eindelijk heeft Symbaloo een tablet vriendelijke versie van hun software vrij gegeven. Na Flipboard is dit Telebeeld's favoriete applicatie. Symbaloo is een startpagina met de grootst mogelijke flexibiliteit. Hieronder het persbericht dat zij vandaag hebben rondgestuurd:

Vandaag op 12 september ziet de iPad- & tablet vriendelijke versie van Symbaloo het licht. Symbaloo is nu écht multi-device. Op je PC, iPhone of Android én tablet heb je nu altijd Symbaloo bij de hand. In deze blogpost lichten wij de nieuwe navigatie en functies toe van Symbaloo op jouw iPad en tablet.  

De Symbaloo iPad en tabletversie is geen app, maar een optimalisatie van onze website die je op elke tablet met internet kan gebruiken. Dit doe je door de browser op te starten en naar www.symbaloo.com te surfen. Je zult gelijk zien dat Symbaloo een minimale uitstraling heeft gekregen, waardoor er meer ruimte is voor je blokjes.

Ook is de tabletversie volledig geoptimaliseerd voor bediening met je vingers. Hou een blokje maar eens ingedrukt en sleep hem over het scherm, het werkt allemaal precies zoals je gewend bent op jouw iPad of tablet. 

Voor het volledige bericht van Symbaloo kijk op de volgende link: http://mobiel.symbaloo.com/symbaloo-ipad-en-tablets/

En voor een eerste impressie klik even op het YouTube filmpje:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel