Schiphol migreert alle werknemers naar BOYD

Good Technology™, leider in mobiele beveiliging, heeft Schiphol ondersteund bij de overstap naar een BYOD-programma. Met gebruik van de Good Collaboration Suite™ kunnen alle medewerkers veilig werken op een mobiel apparaat naar keuze. Hiermee verbetert Schiphol de productiviteit en bespaart het kosten. Medewerkers hebben eenvoudig en veilig toegang tot data op de servers van Schiphol. Verder worden kosten bespaard, omdat het printen onder de 2.000 medewerkers met 80 procent is verminderd.

De Good Collaboration Suite bestaat uit Good for Enterprise®, Good Connect™ en de Good Share™ beveiligde applicaties. Good for Enterprise beveiligt data en devices en verbetert de productiviteit van de medewerkers door oplossingen te bieden voor mobiele e-mail, agenda-informatie, contactgegevens en toegang tot en het delen van documenten. Good Share biedt ook beveiligde toegang tot het downloaden en delen van documenten met behulp van SharePoint op een willekeurig mobiel apparaat.

“Schiphol is wereldwijd een sterk merk; maar liefst 52 miljoen mensen reizen jaarlijks via de luchthaven”, zegt Michael Maas, vicepresident EMEA North bij Good Technology. “Schiphol is een goed voorbeeld van een organisatie die zijn beveiligde mobiele strategie fundamenteel evalueert. Good biedt beveiliging voor de organisatie en flexibiliteit voor de medewerker om ervoor te zorgen dat dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen en helpt bij het vergroten van de productiviteit. Hierdoor is Schiphol in de positie om verder te groeien en transformeren in de toekomst.”

De introductie van een BYOD-strategie heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers van Schiphol veilig mobiel kunnen werken. Good is de enige leverancier van mobiele beveiliging die de hoogste certificering – Common Criteria EAL4+ – heeft voor apparaten die draaien op iOS, Android en Windows. Dit biedt de mogelijkheid om alle mobiele telefoons te migreren naar een smartphone naar keuze.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel