Samsung KNOX versterkt mobiele beveiliging door integratie Cisco AnyConnect 4.0

Zakelijke gebruikers van mobiele oplossingen kunnen vanaf nu gebruikmaken van het nieuwste in mobiele veiligheid: AnyConnect 4.0 voor Samsung KNOX. Het mobiele beveiligingsplatform van Samsung werkt hiervoor samen met Cisco, 's werelds grootste aanbieder van VPN-oplossingen, om veilige, naadloze verbindingen via AnyConnect 4.0 aan te bieden.

De vraag naar beveiligde mobiele oplossingen groeit door de toename van mobiele apparaten op de werkvloer en grote bedreigingen in de vorm van malware. Organisaties willen de voordelen van mobiliteit, zonder dat compromissen worden gesloten op veiligheid. Samsung KNOX is een vooruitstrevend mobiel platform voor apparaat-, applicatie- en databeveiliging. AnyConnect voor Samsung KNOX biedt gebruikers verbeterde beveiligingsopties per applicatie en flexibele toegang tot informatie via VPN-diensten.

"Door de integratie van VPN-oplossing AnyConnect in Samsung KNOX, genieten mobiele gebruikers van veilige en naadloze toegang tot hun applicaties en data", zegt Dr. Injong Rhee, Executive Vice President of Enterprise Business, IT & Mobile Communications Division van Samsung Electronics. 

Gezamenlijk bieden Samsung KNOX en Cisco AnyConnect:

  •          Gewaarborgde beveiliging, simpele en betrouwbare connectiviteit
  •          Consistente gebruikerservaring
  •          Beveiligde data
  •          Afscherming en beveiliging van zakelijke data

"Organisaties zoeken naar veilige oplossingen waarmee iedere medewerker altijd en overal snel en efficiënt kan werken. Helaas gaat het gemak van mobiliteit vaak gepaard met een hogere kans op bedreigingen, waardoor organisaties een gemakkelijke manier nodig hebben om de zichtbaarheid en controle voor toegang tot bedrijfsapplicaties te waarborgen", zegt Scott Harrell, Vice President Product Management, Security Business Group, Cisco. "De gebundelde kracht van Cisco AnyConnect 4.0 en Samsung KNOX maakt het IT-afdelingen mogelijk om de beveiligingsstatus van hun bedrijf te verhogen door het verstrekken van schaalbare, veilige toepassingen in een oplossing voor mobiele apparatuur."

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel