Restaurant-app tafelreserveren.nl nu ook op Android

Tafelreserveren.nl, een online reserveringssite voor restaurants in Nederland, lanceert vandaag een Android app. Hiermee kunnen gebruikers van dit wereldwijd meest gebruikte mobiele apparaat nu ook direct een restaurant reserveren via hun mobiel. Samen met de al bestaande en inmiddels veelgebruikte iPhone app, bedient Tafelreserveren.nl nu het grootste gedeelte van de markt.

Restauranthouders profiteren direct mee, omdat er steeds meer reserveringen worden gedaan via apps. 'De online reserveringsmarkt voor restaurants zit echt in de lift. We maken mee wat hotels tien jaar geleden meemaakten: omarming door het grote publiek', aldus Tjarko de Jong van Tafelreserveren.nl. 'Ben je als restaurant online niet aanwezig dan loop je gasten mis en mis je de boot.'

Met de app van Tafelreserveren kan er bij alle restaurants in Nederland worden gereserveerd. 'Bij sommige concurrenten kan je soms niet meer dan 10% van de restaurants reserveren. Wij hebben daarmee een streepje voor op de rest,' aldus De Jong. 

Naast beoordelingen en uitgebreide informatie van en over de restaurants, geeft de app ook toplijsten weer, zoals bijvoorbeeld de restaurants met een Michelinster. De service is voor gebruikers van de app, die vanaf vandaag, geheel gratis, kan worden gedownload op Google play.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel