Reeleezee komt met gratis kassa app voor smartphone en tablet

Reeleezee, aanbieder van cloud administratiesoftware, introduceert tijdens de Horecava Cashr, de eerste app die als complete kassa functioneert en speciaal is ontwikkeld voor de horeca. Met de gratis Cashr app kunnen horecaondernemers eenvoudig van iedere moderne smartphone of tablet een kassa maken. Naast alle functionaliteiten van traditionele systemen biedt Cashr ook de voordelen, hedendaagse uitstraling en mogelijkheden van moderne touchscreen apparaten en cloud computing. Zo krijgen ondernemers met Cashr Backoffice realtime inzicht in hun omzet en voorraad. Via directe koppeling met het online Reeleezee boekhoudprogramma  worden ook de kassabonnen, urenregistratie en facturatie eenvoudig en automatisch verwerkt. Met Cashr brengt Reeleezee een professionele, schaalbare en voordelige kassaoplossing op de markt en rekent af met dure kassasystemen voor de horeca. 

Een kassa en meer
Als volwaardig kassasysteem bevat Cashr alle functionaliteiten die van een kassa verwacht mag worden. Horecaondernemers kunnen onder andere een digitale tafelindeling maken, klanten beheren, producten, prijzen en gepersonaliseerde kassabonnen aanmaken. En met de app is er van iedere moderne smartphone of  tablet die draait op iOS of Android, eenvoudig een kassa te maken. Deze mobiele apparaten zijn overal verkrijgbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te vervangen wat Cashr tot een professionele en laagdrempelige oplossing maakt waarmee overal in de zaak afgerekend kan worden. Ondernemers zijn dus niet langer gebonden aan één vaste plek om af te rekenen.  

In tegenstelling tot de huidige kostbare systemen heeft Cashr een online backoffice die horecaondernemers  een compleet, realtime overzicht van de omzet geeft en waarmee ze heel eenvoudig een goede voorraadadministratie bij kunnen houden. Daarnaast stelt de Cashr Backoffice hem in staat om onder andere klanten, producten en medewerkersprofielen online te beheren. Via de webomgeving is de backoffice zelfs toegankelijk als de ondernemer niet in het etablissement aanwezig is. Ook kan men in de backoffice handige rapporten in Excel en PDF maken van de omzet  en is iedere kassabon of betaaltransactie met een muisklik op te vragen. Omdat veiligheid van financiële gegevens voorop staat bij Reeleezee worden alle gegevens opgeslagen in de Cloud en wordt er elke dag een automatische back-up gemaakt. Op deze manier voorkomt Cashr dat er betaalgegevens kwijtraken.

Een directe koppeling met het online boekhoudprogramma van Reeleezee zorgt ervoor dat horecaondernemers tijd en geld besparen. Naast kassabonnen kunnen ook gewerkte uren direct in de administratie verwerkt worden en is er de mogelijkheid om vanuit het programma onder andere facturen te versturen. Opties die ervoor zorgen dat de boekhouding altijd klopt.

Cashr ondersteunt alle benodigde randapparatuur
Cashr ondersteunt de voor de horeca bekende ESC/POS standaard voor bonprinters, kassalades en andere apparatuur en is daarom geschikt voor  starters en horeca-routiniers. Cashr kan gekoppeld worden aan zoveel bonprinters als er maar nodig zijn. Een mobiele chip- en pinoplossing zorgt ervoor dat pinbetalingen direct op de kassa en aan tafel gedaan kunnen worden, dus geen gedoe meer met bedragen intoetsen op pin-terminals en aparte bonnetjes voor pin-betalingen. Kassalades worden aangesloten op de printer of via Wi-Fi en openen automatisch als er afgerekend wordt. Bovendien kunnen extra kassa’s voor drukke periodes snel geregeld zijn omdat Cashr alle apps aan één verkoopsysteem koppelt.

Betalen naar gebruik
De Cashr app is gratis te downloaden op de website van Cashr. Bij een koppeling met de backoffice is het gebruik tot 20 kassabonnen per maand kosteloos. Vanaf 20 kassabonnen is de Cashr Backoffice betaald. Betaalde backoffice abonnementen zijn er voor 50, 100, 500 of een onbeperkt aantal kassabonnen per maand. Voor 50 kassabonnen per maand kost de Cashr Backoffice EUR 29 per maand. Ondernemers kunnen het abonnement zelf eenvoudig up- en downgraden en betalen dan nooit meer dan ze nodig hebben.

“Met Cashr bieden wij horecaondernemers niet alleen een voordeliger alternatief voor de huidige kassasystemen, maar krijgen zij ook nog eens meer waar voor hun geld met de slimme functionaliteiten die de backoffice en de directe koppeling met de boekhouding bieden. Doordat hij meer inzicht in de omzet, en geen omkijken meer heeft naar dagafsluitingen en voorraadbeheer, blijft er meer tijd over voor waar het om draait in de horeca: het leveren van optimale kwaliteit, persoonlijke aandacht en contact met de klant ” aldus Wilko Stronks oprichter van Reeleezee.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel