Pin je favoriete OV-haltes met Nokia Transport

Stel dat je van de ene naar de andere kant van de stad moet en je hebt geen auto of fiets tot je beschikking, dan is de kans groot dat je met het openbaar vervoer reist. De laatste versie van Nokia Transport die we vorige maand nog introduceerden, is uit de beta-versie en nu voor iedereen als volwaardige app direct gratis te downloaden.

Als je regelmatig met het openbaar vervoer reist, dan weet je hoe saai het kan zijn om bij de bushalte te wachten. En hoe irritant het is om bij het uitstappen weer te zoeken naar de route die je nog moet wandelen naar je eindbestemming.

Met Nokia Transport kun je iedere route met het OV vinden vanaf je huidige locatie tot een bestemming binnen dezelfde stad. De visuele begeleiding die je krijgt, toont je hoe laat je het beste kunt vertrekken, hoe lang het duurt om naar de bus-, trein- of tramhalte te lopen, de informatie van de reis zelf en de geschatte aankomsttijd.

Zoals je ziet in de video, helpt Nokia Maps je met de rest van de wandeling naar je eindbestemming als je eenmaal uit de bus, tram of metro stapt. En – heel relaxt – je kunt al je favoriete bestemmingen op je startscherm vastpinnen. Handig als je regelmatig heen en weer reist. Zo heb je ze altijd binnen handbereik.

Besluit je gewoon wat rond te zwerven en de boel te gaan verkennen, dan kan de ‘transport in de buurt’-optie je altijd weer laten zien waar het dichtstbijzijnde openbaar vervoer is.

Nokia Transport plant op dit moment de beste routes met vertrektijden in meer dan 100 steden en stedelijke gebieden. In Nederland werkt Nokia Transport in Rotterdam en Amsterdam, en je kunt het dus ook goed gebruiken in 98 andere steden, als je naar het buitenland reist. Indicatieve reismogelijkheden zijn beschikbaar voor meer dan 450 steden, zonder de reistijden, dit wordt binnenkort verder uitgebreid. 

Nokia Transport werkt op de Nokia Lumia 610Nokia Lumia 710Nokia Lumia 800 en de Nokia Lumia 900. Je kunt ‘m gratis downloaden.

Download Nokia Transport nu 
1. Druk op de zoekknop op je Nokia Lumia en klik op het oogje
2. Scan deze QR-code
3. Klik op de link die op het scherm verschijnt
4. Installeer de applicatie vanuit de Windows Phone Marketplace

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel