Nu iets voor de kinderen! Kidsweek lanceert de Kidsweek Moppen app

Alle moppen en raadsels in de app zijn door kinderen ingestuurd

De leukste moppen en raadsels uit Kidsweek zijn vanaf vandaag te vinden in de Kidsweek Moppen app. De inhoud van deze gloednieuwe app is door kinderen gemaakt. Hij bevat ruim 800 moppen en raadsels, die in de afgelopen jaren allemaal zijn ingestuurd door lezers van de wekelijkse nieuwskrant voor kinderen. Ook kunnen kinderen zelf een mop insturen via deze app. Deze wordt (na screening) gepubliceerd in de Kidsweek Moppen app, op de website www.kidsweek.nl en misschien zelfs in de krant.

De slappe lach ligt op de loer!

De app opent met de Mop van de Dag. Door naar links en naar rechts te sliden, kun je alle moppen in de app lezen. Als je schudt, krijg je een nieuwe mop. De leukste moppen kun je als favoriet opslaan. Verdere functies in de app zijn onder meer een top tien (van alle gebruikers) en mogelijkheden tot het delen van moppen via Hyves, Twitter of e-mail.

De Kidsweek Moppen app is vooralsnog alleen beschikbaar voor iDevices. Aan een Android versie wordt nog gewerkt. De app is gratis verkrijgbaar via in de AppStore.

Kijk wel goed uit bij gebruik van de Kidsweek Moppen app. De slappe lach ligt op de loer!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel