Novell gaat samenwerken met Samsung KNOX

De producten Filr en iPrint van Novell zijn goedgekeurd en per direct beschikbaar op het zakelijke securityplatform KNOX van Samsung. Door de mogelijkheden van KNOX te combineren met Filr en iPrint kunnen organisaties hun gebruikers een gebruiksvriendelijke, veilige manier bieden om bestanden te delen en mobiel te printen. 

De gezamenlijke oplossing biedt veilige, zakelijke bestandsdeling op mobiele Samsungapparatuur van creatie tot print. Met KNOX wordt Novell Filr veilig beheerd - naast de persoonlijke data van de gebruiker op het mobiele apparaat - door een additionele beveiligingslaag. Die maakt het mogelijk om een hogere beveiliging te bieden door gebruik van features op de hardwarelaag. Zo kunnen mobiele werknemers op ieder moment en vanaf iedere locatie bij hun bestanden, deze delen en hieraan samenwerken. 

Volledige controle
Samsung KNOX is een uitgebreide mobiele oplossing die zakelijke data op Android-devices veiligstelt. De  privacy van de gebruiker wordt daarbij niet geschonden omdat de zakelijke en persoonlijke omgevingen op het apparaat worden gescheiden. Novell Filr geeft IT-afdelingen de volledige controle over alle gedeelde bestanden. Gebruikers kunnen deze benaderen ongeacht locatie én het gebruikte device. Novell iPrint een virtuele appliance die self-service printen biedt voor de zakelijke omgeving en gebruikers de mogelijkheid geeft om met moderne mobiele apparatuur te printen op oudere printers. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel