NOS & S-Vault winnaars Samsung App Developer Challenge

De NOS en S-Vault zijn de grote winnaars van Samsungs The APPointment. Dit is de Nederlandse versie van de Samsung App Developer Challenge, een internationaal initiatief dat sinds 2010 de meest creatieve en talentvolle ontwikkelaars ter wereld inspireert en uitdaagt om de best mogelijke apps voor Samsung smartphones en smartwatches te ontwikkelen. The APPointment werd georganiseerd in samenwerking met Tweakers, waarbij de jury de NOS en S-Vault apps beloonde met geldprijzen van € 10.000,- ten behoeve van de ontwikkeling van hun app.


“We organiseren The APPointment om naast internationale apps ook nuttige lokale apps te kunnen bieden, die aansluiten op de Nederlandse markt”, zegt Rick Fens, Senior Content Manager van Samsung Nederland. “Dankzij de winnaars van The APPointment kunnen we gebruikers een nog betere gebruikservaring bieden.”

De NOS app won de prijs voor meest innovatieve Gear-app. “De speedreading tool speelt op verrassende en innovatieve manier in op de schermgrootte en de beperkte tijd dat je op de Gear iets zult lezen”, aldus de jury. S-Vault ontving de prijs voor beste gebruik van de vingerafdrukscanner, omdat de app goed inspeelt op de behoefte aan privacy. De app legt verbinding tussen een Chrome-extensie en de vingerafdrukscanner op de smartphone en laat je gemakkelijk en veilig wachtwoorden raadplegen. De app en Chrome-extensie van S-Vault zijn hier te downloaden.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel