Nieuwe app Trivia Crack scoort als een dolle

In december is de app Trivia Crack maar liefst 39 plekken gestegen en is hiermee het meest gedownloade spelletje geworden voor iDevices. Zoals vaker is het een simpel spel, dat dit keer is gebaseerd op het poplaire bordspel Trivial Pursuit. Je kunt het spel spelen tegen vrienden - die simpel uitgenodigd kunnen worden - of tegen onbekenden. Wel moet gezegd worden dat de vragen nogal 'Amerikaans' zijn. Vooral sportvragen zijn daarom lastig voor ons te beantwoorden.

top apps ios games worldwide december 2014

Spelers draaien aan een virtueel wiel om vervolgens een vraag uit een van de zes categorieën te beantwoorden. De categorieën zijn: wetenschap, entertainment, kunst, geschiedenis, sport en aardrijkskunde. Heb je drie vragen goed, dan kun je door het beantwoorden van een laatste vraag een categorie winnen. De overall winnaar is degene die het snelst de zes categorieën heeft gewonnen.

trivia crack rank history

Dat het spel populair is blijkt wel uit het feit dat in de VS er in december dagelijkse meer dan 700.000 nieuwe gebruikers bijkwamen via zowel Google Play als de iOS App Store. de makers claimen dat er nu wereldwijd 100 miljoen gebruikers zijn.

Door: de reactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel