Nederlandse fitness-startup Fitmo sluit partnership met Jawbone

De Nederlandse fitness start-up Fitmo sluit vandaag overeenkomst met de Amerikaanse wearable-gigant Jawbone. Fitmo maakt een echte personal trainer toegankelijk voor iedereen door het toevoegen van de menselijke factor. Met de partnership staat Fitmo in Jawbone Up tussen apps zoals Runkeeper en Strava. Daarmee krijgt Fitmo toegang tot de miljoenen gebruikers van de UP wearables. Fitmo zal gebruikers van hun app de mogelijkheid geven Jawbone data te delen met hun personal trainer.

Het Nederlandse bedrijf Fitmo is een platform waar consumenten continue worden begeleid door een professionele personal trainer voor gemiddeld € 40. Van het trainen voor de marathon van New York door een professionele hardloop coach tot het verantwoord afvallen met een personal trainer.

"Jawbone UP geeft allerlei inzichten over je gezondheid en conditie. Met Fitmo voegen zij de menselijke factor toe, waarmee onze gemeenschappelijke missie om de wereld fitter te maken nog makkelijker bereikt kan worden." zegt Dave Roeloffs, co-founder van Fitmo

Afgelopen week werd bekend dat het bedrijf € 1,2 miljoen aan funding heeft gehaald en heeft het bedrijf een operatie gestart vanuit San Fransisco. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel