Mobiele werkers veiliger en productiever door Improves Cloud-gebaseerde WebSecurity

ICT security leverancier IMPROVES B.V. lanceert haar innovatieve Cloud-gebaseerde IMPROVES WebSecurity dienst om mobiele werkers in elk soort organisatie veiliger en productiever te laten werken. Voor de intelligentie achter deze dienst wordt samengewerkt met hun nieuwe partner CYREN, een wereldwijde leverancier van Cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen. IMPROVES is de eerste leverancier in de Benelux die de technologie van CYREN beschikbaar maakt voor haar klanten.

IMPROVES bedient ruim 500 klanten in de Benelux. Zij biedt een totaal security platform aan voor overheden, gezondheidszorg, scholen en commerciële bedrijven. CYREN voorziet IMPROVES van de technologie voor haar Cloud-gebaseerde IMPROVES WebSecurity dienst.

“We zijn trots op onze samenwerking met een innovatieve partij als CYREN, omdat zij de technologie en de ondersteuning leveren die wij zochten om onze nieuwe waardevolle WebSecurity dienst in te richten voor onze klanten” aldus een enthousiaste Eric Kant, Commercieel Directeur van IMPROVES.

“IMPROVES heeft gekozen voor CYREN om ons bestaande portfolio uit te kunnen breiden met deze Cloud-gebaseerde oplossing die tegemoet komt aan de steeds hoger gestelde security-eisen die mobiel werken met zich meebrengt.

“Ons partnerschap met IMPROVES maakt ons bereik in de Benelux een stuk groter” zegt Lior Samuelson, CEO van CYREN. 

“Sinds CYREN WebSecurity een half jaar geleden is gelanceerd, is de snelle groei van ons partnernetwerk illustratief voor de grote business kansen die men er in ziet. Bovendien is het een uniek Cloud-platform dat ongeëvenaarde mobiele security biedt die eenvoudig en snel in te richten is”.

Over de werking van IMPROVES WebSecurity
IMPROVES WebSecurity is toonaangevend in het bieden van cloud-gebaseerde beveiliging die medewerkers beschermt, terwijl het compliance mogelijk maakt en de total cost of ownership vermindert. Omdat IMPROVES WebSecurity wordt aangeboden door een bewezen Security-as-a-Service (SecaaS) implementatiemodel, is het gemakkelijk op te zetten en te beheren. Het geeft de mogelijkheid om een steeds mobieler wordende groep medewerkers te ondersteunen en een eigen “bring-your-own-device” (BYOD)-beleid te voeren.

  • Vermindert de kans op malware infecties of de noodzaak om tijdrovende herstelwerkzaamheden uit te voeren. De oplossing dient als een beschermingslaag tussen de eindgebruiker en het internet, waardoor directe en consistente bescherming tegen virussen en spyware wordt geboden, op alle locaties.
  • Blokkeert verbindingen met phishing sites en andere schadelijke sites om infecties en inbreuk op persoonlijke gegevens te voorkomen. Een enorme, continu onderhouden URL-database met daarin de meest up-to-date informatie over phishing sites en andere onveilige sites, blokkeert direct elk bezoek aan deze pagina’s. In plaats daarvan worden gebruikers doorverwezen naar een op maat te maken waarschuwingspagina.
  • Houdt bedrijfseigendom zoals pc’s, laptops, tablets en smartphones veilig van Advanced Persistent Threats (APT). Het uitgaande verkeer wordt gescand op de aanwezigheid van actieve schadelijke software en botnetverkeer.
  • Breidt de beveiligings-dekking uit naar smartphones en tablets. Android en IOS gebruikers zijn beveiligd tegen webmalware, phishingaanvallen en botnettoegang, rekening houdend met het bedrijfsbeleid voor internetgebruik, ongeacht locatie of eigendomsrechten van het apparaat. Dit proces wordt uitgevoerd in de cloud, waardoor er geen consequenties voor de prestaties van het apparaat of voor de batterijduur zijn.
  • Verbetert compliance en productiviteit. Hanteert een aanvaardbaar gebruikersbeleid gebaseerd op gebruiker, groep, apparaat, locatie of tijd van de dag. Er zijn 64 flexibele en verfijnde URL-categorieën, die hiërarchisch zijn georganiseerd, waardoor betere analyse en controle mogelijk zijn. Organisaties kunnen ook hun eigen categorieën maken om selectieve whitelists en blacklists te gebruiken.
  • Biedt een positieve gebruikerservaring. De wereldwijde aanwezigheid van het systeem betekent lokale toegang en low latency voor een stabiele browse-ervaring, ongeacht het apparaat of de locatie van de gebruiker. Gebruikers zullen niet eens doorhebben dat het er is.
  • Vereenvoudigt beheer voor provisioning en configuratie door de intuïtieve interface. In slechts enkele minuten kan een beleid opgesteld worden voor specifieke behoeften, passend bij de organisatiestructuur. Een geavanceerd dashboard zorgt voor een actueel overzicht van alle actuele bedreigingen en al het internetgebruik.
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel