Mobiel foto

 
 
Albelli, de online specialist in fotoproducten, brengt vandaag de nieuwe HTML5 editor uit. Door deze editor is het mogelijk om ook via mobiele apparaten Albelli-producten zoals wanddecoratie, telefoonhoesjes en mokken te bestellen.  

Met de nieuwe HTML5 editor kunnen gebruikers bovendien direct vanaf een tablet of telefoon een afbeelding naar het fotoprogramma van Albelli uploaden. Daarnaast is het mogelijk om meerdere foto’s samen te voegen zodat er bijvoorbeeld een collage samengesteld kan worden. De HTML5 editor is browser-based, wat wil zeggen dat het programma via een mobiele browser werkt en daardoor zowel op iOS als Android functioneert.  

De HTML5 editor geeft mobiele gebruikers de toepassingen die Albelli ook via de reguliere website biedt. Anders dan bij andere fotospecialisten is het mobiele programma geen uitgeklede variant van de computerversie, maar wordt er per device een op maat gemaakte interface geboden. Dit resulteert in bijvoorbeeld grotere bedieningsknoppen voor de smartphone of tablet dan voor de computer, aangezien vingertoppen een groter raakopppervlak nodig hebben dan een cursor. Momenteel zijn via de mobiele websitetelefoonhoesjes, mokken en wanddecoratie (canvas, plexiglas en aluminium) te bestellen. Andere categorieën uit het portfolio van Albelli worden daar geleidelijk aan toegevoegd.  

“We zien dat steeds meer van onze bezoekers een mobiel apparaat gebruiken om een fotoproduct te creëren en te bestellen. Met name tablets zijn erg populair”, zegt Daniel Scheijen, Manager Product, Brand & Creative bij Albelli. “We zien nu al dat voor sommige producten 25% van de bestellingen via mobiel verkeer komt. Daarnaast worden er uiteraard steeds meer foto’s gemaakt met mobiele apparaten. Door de introductie van de nieuwe editor maken we het onze gebruikers makkelijker mobiel te werken en foto’s direct van hun devices te uploaden bij het creëren van fotoproducten.”

 foto-op-aluminium-beeld.jpg


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel