Microsoft's Lync is hotter than hot

Op 21 november jongstleden vond de tweede editie van Lync Day in de Jaarbeurs te Utrecht plaats. Ditmaal als onderdeel van de Lync Plaza op de tweedaagse telecombeurs Telecom Time op 20 en 21 november.  Naast dat beide dagen drukbezocht waren kan er ook gesproken worden van een zeer geslaagd evenement waar Parentix deel van heeft uitgemaakt.

Lync Day is bij uitstek het event voor Unified Communications en Slimmer Communiceren. De beursvloer liep dan ook vanaf het moment van opening al goed vol om aanwezig te zijn bij het plenaire programma waarin interessante onderwerpen aan bod kwam in een DWDD-achtige setting met dagvoorzitter Richard Bordes. De bezoekers bleven echter komen, omdat in de middag de vele break-out sessies werden gegeven. Hier werd door diverse sponsoren verschillende oplossingen en toepassingen op gebied van Lync uit de doeken gedaan. De master break-out met HP van Tilburg verschafte de ins en outs om als reseller te profiteren van het succes van Lync. De Lync Plaza stond vol met alle sponsoren van SES Lync, klaar om tips en advies te geven over Slimmer Communiceren. 

Parentix was uiteraard met een stand aanwezig als exposant op de Lync Plaza, hier konden bezoekers terecht voor informatieve gesprekken en zelfs een live demo van Hosted Lync bijwonen. Tevens was Parentix onderdeel van het plenaire programma en de master break-out. Parentix verzorgde ook een eigen break-out sessie rondom Hosted Lync. De sessie, Telefonie én meer met Hosted Lync .
Kort na de sessie konden bezoekers deelnemen aan de afsluitende borrel om de dag nogmaals door te nemen en uiteraard te netwerken. Terugkijkend kan gesproken worden van een geslaagde en zeer inspirerende dag voor bezoekers maar ook voor de sponsoren van SES Lync zelf. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel