Microsoft komt met nieuws apps

Microsoft kondigt vandaag twee nieuwe apps aan. Allereerst is Office voor Android. Met deze gratis app kunnen Word, Exel en PowerPoint documenten nu mobiel worden bekeken en aangepast. Ook introduceert Microsoft Outlook voor iOS en Android.

Office voor Android

Deze app maakt het mogelijk om nu ook op Android-tablets en -smartphones gebruik te maken van de vertrouwde programma’s Word, Excel en PowerPoint. De gratis apps zijn separaat te downloaden in Google Play en geven de gebruiker de kans om de basisfunctionaliteiten te gebruiken. Het lezen van bestanden en eenvoudige bewerkingen zijn daarmee op de vertrouwde manier nu ook op de bank en onderweg beschikbaar op Android-apparaten. Als je daarnaast uitgebreidere functionaliteiten wilt gebruiken, biedt een upgrade naar de premium-versie met Office 365 uitkomst.

Outlook nu ook op iOS en Outlook Preview voor Android

De bekende mail-client uit de Office-familie is vanaf vandaag ook beschikbaar op smartphones en tablets met iOS of Android. Deze nieuwe gratis app maakt het de gebruiker mogelijk om alle bekende e-mailservices zoals Outlook.com, Exchange, Yahoo en Gmail te bekijken en te beheren vanuit één vertrouwde app. De komende maanden blijven we extra functionaliteiten toevoegen (zoals IRM) om de Office-beleving voor de gebruiker verder te verrijken.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel