Lytro brengt nieuwe 3D Living Picture ervaring naar desktop & mobiel en breidt wereldwijde distributie uit

Dankzij de aankondiging van Lytro Desktop 3.1 voor Mac en Windows, vanaf vandaag gratis te downloaden via Lytro.com, en Lytro Mobile 1.2 voor iOS, kun je een nieuwe storytelling dimensie in 3D toevoegen aan Living Pictures die zijn bewerkt voor Perspective Shift. In presentatiemodus kun je de 3D Living Images laten zien via de Lytro Desktop-en mobiele applicatie of iedereen in de woonkamer van de Lytro 3D-ervaring laten genieten wanneer je de Lytro desktop applicatie aansluit op een 3D-compatibele TV via HDMI of Apple AirPlay. Dit is de eerste camera waarmee fotografen met een druk op de knop en in één belichting een 3D-beeld kunnen maken.

"De schoonheid en kracht van lichtveldtechnologie schuilt in het feit dat we telkens in staat zijn om de manier waarop we living images ervaren verder uit te breiden. Eerst met Perspective Shift en nu met 3D", zegt Jason Rosenthal, CEO van Lytro.“Lytro blijft zich toewijden aan het leveren van nieuwe manieren om visual storytelling meeslepender en boeiender te maken door middel van innovatieve software en hardware.”

Beschikbaarheid in de Apple Online Store
De Lytro camera in de kleur Cobalt Blue is wereldwijd exclusief beschikbaar in de Apple Online store en in de Limited Edition Champagne in de Verenigde Staten en Canada. Dit nieuwe kanaal onderstreept het aanhoudende momentum voor Lytro, dat wereldwijd een toenemende vraag ziet naar haar lichtveldtechnologie. Lytro heeft daarnaast nieuwe internationale retailpartners in Nederland. Ook blijft de Lytro camera beschikbaar via retailers in de VS, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Hong Kong en Singapore.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel